Pravno obvestilo

1. To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče naše spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.

2. Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani https://celia.si/ njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last družbe BLPM d. o. o.

3. Uporabnik našega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorski in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene.

Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja družbe BLPM d. o. o.

Uporabniki lahko reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran https://celia.si/ kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

4. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, BLPM d. o. o. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

5. BLPM d. o. o. v nobenem primeru ni odgovoren uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. BLPM d. o. o. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave.

BLPM d. o. o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

6. Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta BLPM d. o. o. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

7. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. BLPM d. o. o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

8. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke Celia ali logotipa BLPM d. o. o., brez predhodnega pisnega dovoljenja.

9. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: 9.6. 2015

IZJAVA O ZASEBNOSTI

BLPM d. o. o. varuje zasebnost svojih uporabnikov. V tej izjavi o zasebnosti so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo, način uporabe in varstva vaših podatkov ter načini, na katere lahko stopite v stik z nami.

S posredovanjem osebnih podatkov in podajo soglasja privolite, da zbiramo, uporabljamo in hranimo vaše podatke. Uporabljali jih bomo izključno v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete.

Pri obisku našega spletnega mesta oziroma ob nakupu v naši spletni trgovini od vas zahtevamo določene osebne podatke. Njihovo posredovanje je prostovoljno. S prijavo na elektronske novice nam posredujete vaš elektronski naslov. Ob nakupu nam posredujete vaše ime, priimek, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov.

Vaše ime, priimek, naslov in telefonsko številko potrebujemo za dostavo blaga, ki ga naročite na naši spletni strani. Na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali ob nakupu, vam bomo poslali potrditveno sporočilo ob nakupu.

Vkolikor se prijavite na naše elektronske novice, bomo vaš elektronski naslov uporabili za obveščanje o novicah, akcijah, popustih.

BLPM d. o. o. je edini lastnik podatkov, zbranih na tem spletnem mestu in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Vaši podatki bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Vkolikor želite osebne podatke spremeniti ali želite, da jih trajno ali začasno prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja, nam pošljite elektronsko sporočilo na primoz@pure-life.si.

Če menite, da je prišlo do kršenja določb te izjave o zasebnosti, nas prosimo obvestite na naš elektronski naslov primoz@pure-life.si. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Pridržujemo si pravico, da predmetno izjavo o zasebnosti občasno posodobimo. Priporočamo, da si uporabniki spletnega mesta občasno znova ogledate to izjavo o zasebnosti, da boste na tekočem.

Nazadnje posodobljeno: 30.10. 2019

Kupite 1 karton CELIA pive in dobite še 1 karton GRATIS! Pohitite, zaloge so omejene!

X