Samodejno Italija Cafe V Prahu Espresso Kavo Cappuccino Pralni Inox Pol Houshold Expresso Kavo Z Mlekom Frother

0
0 Ocene

€739.02 €369.51
Količina:
  • Kategorija: Kuhinjski Aparati
  • Oznake: aktovko samodejno, prehrana lase parnik, espresso stroj samodejno, pol avtomatski kavni aparati, led luči samodejno delovanje, vintage kovin, cafe racer, parni magnetni mleka frother, farola cafe racer stekla, harre lase parnik, auto letnik cafe racer.

SKU: c120996

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

Samodejno Italija Cafe V Prahu Espresso Kavo Cappuccino Pralni Inox Pol Houshold Expresso Kavo Z Mlekom Frother

Zasebni Cafe , Priokus Espresso

Uživajte svoje kave doma enostavno.

* Nerjaveče jeklo brušeno telo

* Microcoputer nadzor zaslon na dotik

* Prilagodite aparat za ročno trdnost

* Modno mlečne pene, zaradi česar sistem

* 20Bar visoko extaction

* 1,5 L zmogljivost snemljiv rezervoar za vodo

Prosimo, Upoštevajte,:

1, Če izberete "Dostava po morju", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!Temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2, Če se odločite "Dostava po letalo ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!Po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

3, Če izberete "Dostava po express ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

Ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in jim pomaga, da ne carinjenje je ok.

4, Če izberete "Dostava po vlak", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z Vlakom + Tovornjak in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

- Če je pošiljka z Vlakom + Tovornjak , ko se je vrnila, vam ni treba ne da plačati več!našo ponudbo, ki je že vključen v davčnih in carinskih pristojbin!

- Ta metoda je primerna predvsem za stranke prihajajo iz Rusije, Kazahstana, Kašmir, Mongolija, uzbekistan,in drugih celinskih državah.

5, Če izberete", ki Niso vključeni tovorni", pomagali vam bomo urediti proizvodnje, medtem, bomo v stik z vami in priporočam vas najbolj primeren za pošiljko način glede na vaše stanje!

6, O pralni velikosti, prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, prosimo, bodite previdni, če vas skrbi glede tega.

7, Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.

Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni TNT / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.

8, prevozni dokumenti, ki mi lahko dobavi je tovorni list / dihalne poti menice, Komercialni Račun, Pakiranje seznam in potrdil o izvoru, če potrebujete kakršne koli druge dokumente, prosimo, obrnite na naš prodajalec.

Številka Modela L30
Funkcija Brušenje
Certificiranje ce
Moč (W) 850W
Napetost (V) 220V
Blagovna Znamka Liuben
Auto stop Da,
Poreklo CN(Izvora)
Sposobnost Dela Sklede (Pokal) 1.6 L
Pribor Zaklepanje Pokrov
Črpalka tlak 20Bar
Material Nerjaveče jeklo
Priročnik Ustavi Da,
Pokal Segrevanje Da,

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.