Skateboard Longboard 43.3" Dvojni Udarec 4-Kolesni Konkavno ABEC-11 Nosijo Longboard Rolko za Začetnike, Dekleta, Otroci Darilo

0
0 Ocene

€176.29
Količina:
  • Kategorija: trgovina
  • Oznake: majica collor kosti, rdeča ležaji kosti suwins, belo srajco kosti, teethers naravne kosti pes, rokavice kosti lobanje, lobanje, kosti spodnje perilo new yorku, lobanje, kosti blazine, hiphop kosti majica, kosti kraljestvu majica, igro kosti dinozavra majica.

SKU: c170220

specifikacija: Izdelek

Ime: skateboard.

Tablice: 7-plast Kanadski hard rock javor Dimenzije 110 cm (43.3 ") î 23,5 cm (9.25 ") x 13 cm (5.1 ").

Kolo: 80A, zelo elastično PU kolesa.

Ležaj: ABEC-11 chrome jekleni ležaji.

Nosilnost: 150 kg / 330lb.

vzdrževanje: Skateboard površina: Če želite uporabiti skate board, prosimo, ne vstopijo v vodo in poskusite, da ne zadeti stene.Če je površina rolka je dotika vode, prosimo, počakajte, da se posuši v času.

Šmirgl papir: Ko boste igrali rolko, površina plošča je prašno, prosimo, da obrišite z mokro brisačo.

Ležaj: Prosim, ne dotikajte površine vode.Če slišite zvok trenja kovine, morate pada mazalna olja, do takrat, ko se obrne za kot običajno.paket 1 * skateboard

✅ [Primeren je za rolkarji vseh ravneh] na polno velikost za 43,3 x 9,25 palca in ponuja odličen nadzor in enostavno zavre.Ta skateboard je zelo primerno za začetnike, z osnovno kaskade in druge spretnosti, je idealno, da potisnite na cesti. . ✅ [Odbora Telo] visoko gostoto 7-plasti Kanadskega javorja rolka je opremljen z emery non-slip površina, ki lahko zagotovi močan oprijem stabilno med vzletno-pristajalne steze.Največjo podporo uteži je 330 kg (150 kg), je primeren za odrasle in otroke. . ✅ [Ležajev in Kolo] ABEC-11 tiho visoke hitrosti ležaji so trajne izdelane iz krom jekla, zelo gladka.V 51mm odporne na udarce PU kolesa, in precizni ležaji in PU bush je opremljen, je lahko zelo gladko delovanje. . ✅ [Oklepajih] naše rolka, visoko kakovostne magnezij - zato, ker je narejen iz aluminija zlitine nosilec in jeklene gredi, visoko zmogljiv in zanesljiv za začetnike in strokovnjake, je varno. ✅ [Skateboard polni penzion] Cruiser rolka, ki ne zahtevajo skupščine, to je idealno darilo za fante in dekleta.

Odbor Kategorije Dvojno Rocker
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Dvojno Rocker Skateboard
Ljudje, Ki Se Uporablja Otrok

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.