3.5 KW Zračno hlajeni ER25 Motor Vretena AC380V 18000rpm Zraka-hlajenje & 4.5 KW 3phase 380V VFD Inverter Kit

0
0 Ocene

€677.27 €609.54
Količina:
  • Kategorija: Pralni Orodja In Pribor
  • Oznake: r8 er25 chuck, er25 b16 chuck, inverter vfd 45, cnc stroj motor vretena, ps3 motor vretena, nt40 er25 chuck, cnc usmerjevalniki kw vretena, er20 set komplet, inverter vfd 400v, er25 mt2 set.

SKU: c179994

3.5 KW Zračno hlajeni ER25 Motor Vretena AC380V 18000rpm Zraka-hlajenje & 4.5 KW 3phase 380V VFD Inverter Kit

Paket Je Vključeno :

1 x 3.5 kW Motor Vretena

1 x 4KW sunfar VFD Spremenljivo Frekvenco Pogon

Motor Vretena Specifikacija:

Zagotavlja privzeti Collet ER25 6 mm, če ne, prosim ne pišite nam za boljšo rešitev.

Specifikacije

Vrsta

GDZ93x82-3.5

Vrsta izdelka

Kvadratni Visoke Hitrosti Motorja Motor Vretena za Lesnoobdelovalnih

Hitrost (r/min)

18000 vrt. / min

Moč (KW)

3.5 KW

Napetost(V)

380V

Tok(A)

8.8 A

Frekvenca (Hz)

300 HZ

Collet

ER25, 6 mm(privzeto)

Mazanje

Maščobe

Hlajenje tip

Zračno hlajeni

Ležaji

2x7007 P4

2x7002c P4

Blagovne znamke

Changsheng(Izdelano na Kitajskem)

VFD Specifikacija:

Model

E550-4t0040L

Moč (KW)

4KW

Vhodna Napetost(V)

3-fazni AC 380V ±20% 50/60Hz

Izhodna Napetost(V)

0~380V

Izhodni Tok(A)

9.5 A

Izhodna Frekvenca (Hz)

0~1000Hz

Izvora in Garancija&brand

Kitajska in Eno leto&sunfar

1. električni vretena prakse

Električni vreteno je visoka hitrost visoka natančnost komponente togost, moramo strogo upoštevati prakse, ki se uporabljajo vretena motor vretena, sicer pa se bo povečala opreme napak, skrajšamo opreme življenje.Prosimo, uporabite pravilo, kot sledi:

(1) Pred boot, najprej preverite, da so hladilni sistem vretena, da deluje pravilno, in nato moč vretena.Ne uporabljajte vretena brez hlajenja pogoji, je potrebno preveriti, ventilatorja in črpalke delujejo pravilno pred uporabo.Če vreteno je voda, ohlajena, da preverite, ali hladilne vode, ki vsebujejo nečistoče, da se zagotovi vode je gladka.

(2) Če uporabljate električni vretena, vreteno iz nizke v skladu z načelom visoke hitrosti, postopno povečanje hitrosti, da se ogreje, ko vreteno vstavite lahko največ: hitrost in nemoteno delovanje države, po potrebni predelave, lahko boljšo zaščito vretena, za zmanjšanje obrabe.

(3) pri uporabi je strogo prepovedana premagati, hit navojna vretena objemka in rotor koncu, tako, da ne zmanjšujejo sestavni del življenja, vplivajo na rezultate vretena uporablja.

(4) Med operacijo, orodja je treba zamenjati na pravilen način.Ko nož, poudarek bi morali biti enotni, je orodje, ki bi morala biti usklajena z navojem koncu vijak rotor, vpenjanje lahko.Med delovanjem orodja je treba zamenjati pred zamenjavo čakati Vretena za hlajenje, bi se izognili orodje sprememb na vroče temperature članice.

(5) Med operacijo, če je stalnica kartico gredi rotorja koncu, ne-premagati način, da odstranite Šablon.Le s predpostavko, da brez škode za rotorske gredi niti s klešče in drugih tools, da se odstranijo chuck in čiščenje rotorja koničastimi izvrtino in vijak vretena, da bi se izognili Filmov skrajša življenje, ki vplivajo na kakovost obdelovanca.Če je stalnica je popolnoma izgubil natančnost, je treba takoj nadomestiti.

2. Vreteno vzdrževanje specifikacija:

(1) za nadzor nad vretena dejanski čas, ki je delal.Teoretično prepove vretena 24 urah neprekinjenega dela, operacijski 12 ur na vreteno Vreteno pustimo počivati vsaj 2 uri, da bi preprečili nastanek skrajša zaradi mehanske utrujenost življenje vretena.

(2) za razumevanje pogojev, temperature okolja in vretena za nadzor temperature.Vreteno operacijski okolice temperatura ni višja od 35 stopinj celzija, ko je temperatura okolice nad 35 stopinj celzija, bi uporaba klimatske naprave ali druge zaščitne ukrepe, da se zmanjša temperaturo v prostoru, in s tem zmanjšanje vretena temperature.

(3) vretena hladilna voda mora biti čista in brez nečistoč, priporočila za čiščenje po koncu gredi gred plovnih poteh, obseg in vodo luknje, da se prepreči zamašitev zaradi rje.Tudi, vedno bodite pozorni, da krožijo temperatura vode v rezervoarju, tako da je temperatura vode previsoka, hladilni učinek ni mogoče doseči prefetching.

(4) Vedno preverite, ali je napajalni priključek, da se prepreči škoda na priključek ohlapno ali staranje prinaša vretena in pogon.

(5) Če izpadov za ponovno uporabo, morate deleže iz nizke hitrosti visoke hitrosti gredi, run-v korakih po osno obremenitev, ki teče, da bi za uporabo v run-skozi.

(6) med nakladanje in razkladanje nož, mora orodje chuck matica čisto.

3. Bodite Previdni

(1) se mora ujemati pogon vretena izbrali pravilno po električni vretena tovarniška ploščica dobro razhroščevalne moč, napetost in frekvenco.

(2) Nastavite frekvenčni pretvornik mora biti nastavljena ukaz kanal, in nato nastavite zaslon tako, kanal, in končno nastavite parametre.Ko nastavljate parametre, se prepričajte, da je referenčna frekvenca, pogostost tri najvišja nazivna frekvenca in doslednost.

(3) vreteno je na splošno v smeri urinega kazalca v napačno smer, pogon lahko spremenite nastavitve ali zamenjaj vse dveh obračanje žice z inverter izhod UVW terminal na.

(4) Na splošno, vodno hlajeni vretena površinsko temperaturo in temperaturo okolice več kot 20 stopinj, toplote, lahko šteje kot vreteno; ko zračno hlajeni vretena površinsko temperaturo višjo od sobne temperature 30 stopinj, mogoče opredeliti kot glavni toplote resno, takoj zaprli hlajenje, preverite

4. Vzdrževanje Pozor

(1) Vretena našel nenavaden zvok, mora takoj ustaviti preverjanje.Če ne morete rešiti, je treba poslati na naslov proizvajalca ali popravke za strokovnjake.

(2) delovanje nenormalno pekoč vonj, nemudoma prenehajte preverjanje.Če ne morete rešiti, je treba poslati na naslov proizvajalca ali popravke za strokovnjake.

(3) Če vretena ne deluje zagona, ne smete začeti, morate skrbno preverite naslednje sorodne zadeve: najprej preverite pogon parametri za določitev vhodne in izhodne napetosti, vretena parameter so nastavitve pravilne.Drugi, preverite, ali napajalni kabel in kabelski priključek je priključen na električno omrežje in ugotoviti, ali je stik priključek problem.

Hlajenje Tip Zračno hlajeni
Motor vretena, trenutno 8.8 A
Poreklo CN(Izvora)
Pogon Motor
Hitrost Delovanja 18000rpm
Motor vretena napetost 380V
VFD inverter izhod 0~380v 9.5 0~1000Hz
moč motorja vretena 3.5 KW
Številka Modela GDZ93*82-3.5-380V+E550-4t0040L
VFD Power Inverter 4KW
VFD inverter vhod 3-fazni AC 380V 20% 50/60Hz
Uporaba Drugo

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.