Prenosni Sadja, Zelenjave, Pralni Stroj, Čistejši Samodejno Večnamensko Krompirja Apple Čiščenje Stroji Za Industrijsko Pranje

0
0 Ocene

€3 339.15
Količina:
  • Kategorija: Kuhinjski Aparati
  • Oznake: čistilo ustni zraka, prenosni modra pralni stroj, zeny prenosni pralni stroj, harley zrak čistejši skupščine, keychain kn, original air cleaner pro 3, minin prenosni pralni stroj, pyle prenosni pralni stroj, univerzalni zrak čistejši skupščine, kn composite.

SKU: c99079

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

Kontaktne Informacije

Ime Podjetja;Zhengzhou Znano Imp. & Exp.Co., Ltd.

Kontaktna Oseba:Amy

Email:[email protected]

Tel / Whatsapp: +8617788162914

Postavke Ime

Prenosni Sadja, Zelenjave, Pralni Stroj, Čistejši Samodejno Večnamensko Krompirja Apple Čiščenje Stroji Za Industrijsko Pranje

Krompir Pralni Stroj Uvesti

Ta pralno-sušilni stroj stroj je primeren za pranje listnate zelenjave kot je solata, zelje, konzervirana zelenjava, gobe, morske zelenjave, sadja, itd z enostavno upravljanje.Primerna za kuhinje v šoli, restavraciji, hotelu, supermarketu, in prehrano rastlin.

Avtomatski Pralni Stroj Parametrov

1.Model: AS-10

2.Dimenzija:1000*700*1000 mm

3.Napetost:220V, 50HZ

4.Moč:0.8 kw

5.Tank Dimenzija:750x300x510 mm

6.Zmogljivost:200-300 kg/h

Avtomatski Pralni Stroj Funkcije

1. Uporablja zračni mehurček, kroženje vode, da ustvarjajo pritisk na pomoč flush rastlinskih za čiščenje thouroughly, tako da se vsa umazanija bo ločen od zelenjave.

2. Medtem ko zardevanje zelenjave, ne bo ozona, ki se injicira na celotno pranje tank, tako kot za sterilizacijo, za čiščenje ostankov pesticidov.Ozon samo ubija škodljivce in pesticidov, priložen zelenjave, in je neškodljiva za človeško telo.

3. To lahko dodate aktivni ogljikov filter za pomoč čiščenje circluting vode.

4. Ta pralni stroj lahko dodate tudi ultrazvočno čiščenje funkcija za čiščenje materialov, kot so morski sadeži, ptičje gnezdo in itd.

5. Primeren za kraje, katerih višina je pod 1000m.

6. Okolje Temperatura med -10℃ in 60℃.

7. Relativna vlažnost zraka ne več kot 97% (25℃).

8. Komercialni ceni, večfunkcijsko.

9. Zračni mehurček, ultrazvokom, cikel deskanje, ozon sterilizacijo, aktivni ogljik.

10. Nerjavno jeklo material, endurable & anti-korozijska.

11. Kompaktna struktura, manj tal.

12. Varčevanje z vodo, enostavno poslovanje.

Avtomatski Pralni Stroj Uporaba

Avtomatski Pralni Stroj, Slike Prikazujejo

Avtomatski Pralni Stroj Podrobnosti

Avtomatski Pralni Stroj Paket

O nas

Naše podjetje--Zhengzhou Znano Strojev.Naša tovarna se nahaja v Zhengzhou mesto, provinci Henan.Ima bogato izvoz izkušnje za več let .Poleg tega je naš stroj, ki imajo dobre lastnosti in čudovito modelov,forexample:CE, ISO, NSF, SGS certifikat.Tako smo izvozili stroji za Amercia, EU, AU, Južna Afrika, andSouth Vzhodna Azija itd.Dobrodošli, da nas obiščete in vzpostavitev dolgoročnih poslovnih odnosov.

Povratne Informacije Strank

Prosimo, Upoštevajte, kot je spodaj ! ! !

1. Če izberete "CFR po morju", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!naša ponudba temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2..O pralni velikosti, prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje,prosimo, bodite previdni, če vas skrbi glede tega.

3.Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.

Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni TNT / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.

4.Ker stroj je prilagojene proizvode, enkrat potrdite naročilo in začnejo proizvajati, ni podporo nadomestila .preden postavite bi, prosim, preberite to jasno.

5.O dokumentov ,običajno vključuje tovorni List, Pakiranje dokumentov, trgovski račun,če je potrebno tudi drugi dokumenti,vas prosimo, da nam vnaprej vedeli.

Napetost 220V / 50Hz
Certificiranje CE
Številka Modela KN-06
Stik +8617788162914
Moč (W) 1w
Model Numer KN-10
Velikost Izdelka (L*W*H) 1000*700*1000 mm
Pribor Zaklepanje Pokrov
Napetost (V) 220V
Uporaba 3 avtomatski pralni stroj
Material Nerjaveče jeklo
Ime izdelka Pralno-Sušilni Stroj Pralni
Zmogljivosti 200-300kg/h
Teža 120kg
Moč 0.8 KW
Uporaba 1 Sadje Pralni Stroj
Funkcija Mešanje
Blagovna Znamka GIFCO
Aplikacijo 2 Krompir pralni stroj
Poreklo CN(Izvora)

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.