Električni sadja in zelenjave za lase morski Sadeži za lase visoke temperature za lase pralni iz nerjavečega jekla celotno prodajo

0
0 Ocene

€2 198.78
Količina:
  • Kategorija: Kuhinjski Aparati
  • Oznake: revier sušilnik za lase, sojino meso, mini stvari pralni stroj, mini pralni stroj twin, meso, kosti stroj, focallure lak za lase, sušenje rack kuhinja kovin, laboratorij zamrzne za lase, mala sušenje perila pralni, strojno obiranje sadja.

SKU: c100231

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

Na vsa vprašanja Pls stik Yolanda

Email:[email protected] Tel/whatsapp:008617737310584

Električni sadja in zelenjave za lase morski Sadeži za lase visoke temperature za lase pralni iz nerjavečega steelHot Zrak Kroži Ovenwhole prodaje Vroče prodajajo sadje dryermachine uvod 1 sušilec sprejme nizki temperaturi in ne ubiti zelena, krepi obtoku veter in močno dehumidifies in se suši. 2, da lahko zagotovijo naravno barvo rose, oblika poln, učinek je visoko, hranil se ne izgubijo, in proizvodi 3 Visoko stopnjo avtomatizacije, Se donesn ni treba posebno paziti, sušenja je vse pod nadzorom mikroračunalniška. 4 Več informacij pls stik Yolanda :[email protected] Visoko kakovost za lase pralni slike Visoke kakovosti za lase pralni slike Commercialfish,morske kumare,kozice za lase pečica opreme parameter Model KN-12 12 trayers Zmogljivosti 60kg/serijo (po material za spremembo) Grelec vir Električni ali Plina, Material Nerjavno jeklo Napetost 380V Moč 3kw Razsežnost 1.25*0.75*2m 300kg Yolanda Tel/whatsapp: 008617737310584

Samodejno mesa žogo riž žogo za kavo Potrdila Naše Podjetje in povratne informacije Samodejno mesa žogo riž žogo za kavo

Samodejno mesa žogo riž cmok žogo za kavo pakiranje in dostava

FAQ Avtomatsko mesa žogo riž cmok žogo za kavo V:ali imate kakšne montaža?A: Namestitev Storitve, ki so na voljo v vsakem trenutku.Ponujamo navodila in video posnetke za vas, vam nudimo pred-prodajnih in poprodajnih storitev, da vam pomagamo in vas neposredno uporabo strojev dobro.V: Kakšen je vaš rezervni deli?A: na Splošno, različne vrste strojev, ki prihaja z različnih rezervnih delov, radi bi se vam seznam, da vam pomaga poznam dobro.Q: ali ste proizvajalec?Ali se strinjate OEM?

A: Ja, mi smo tovarno in sprejemamo za OEM-je za gotovo.Doživeli smo mehanske oblikovalec sprejeti prilagoditve.Q: Ali vaše tovarne bi pomagalo za testiranje pakiranje izdelkov?

A: Da.Poslali vam bomo podoben izdelek pakiranje video, da si za sklic prvi, kot tudi program, in lahko dostopate tudi tako, da nam pošljete svoje izdelke, ki jih bo video in poslali nazaj končal pakiranje izdelkov za vrnitev.

Obrnite način & Opomba Avtomatsko riž cmok žogo za kavo, Če imate kakršna koli vprašanja o stroju ali naše podjetje, pls, vas prosimo, da stik z Yolanda kadarkoli.Ime Yolanda Whatsapp/Wechat/Tel 0086 17737310584 E-poštni yolanda(na)knownmachinery.com Skype justin_13990 QQ 2486296753 Nasveti O pralni ceno 1.Če izberete CFR po morju cena, naša ponudba temelji na CFR trgovinskih pogojev.To pomeni, da bomo poskrbeli za dostavo v najbližje pristanišče, od vaš naslov, boste morali urediti namembno pristanišče stroške(kot so terminal deliti brezplačno, dokumentov stroški, skladiščenje stroški itd.) in plačati tarife, carinjenje in prevzem blaga od pristanišče. 2. če se odločite EXW cena, pomeni, da je le pralni ceno.ne, vključno z shiping. 3. Če je naprava meri, razen nekaterih posebnih razmerah, ne bomo omogočili vrnitev blaga, storitev.Če imate kakršno koli questiones, vas prosimo, comtact me na koli~ O pralni podrobnosti 1. O razsežnosti, stroj je ročno ročno, tam je napaka v dimenzije omogočajo.brez velike od 5 cm.In če je stroj, po meri, razen v nekaterih posebnih primerih, ne bi zagotovil vrnitev blaga storitev. 2. Morate, da preverite blago, ko ga prejmete, če je kaj narobe, pls mi pošljete slike zdrobljen paket in zlomljen del v 24 urah, potem lahko trdimo, da ladjar. 3. Bomo ponudbo zakona nakladanja, pakiranje seznam in račun.Lahko poberem blago z navedenimi dokumenti.

Blagovna Znamka Liuben
Napetost (V) 220V
Poreklo CN(Izvora)
Teža 300kg
Sposobnost Dela Sklede (Pokal) meso žogo za kavo
Certificiranje ce, CE ISO
Dimenzije(L*W*H) 1.15*0.6*1.9 m
Whatsapp 008617737310584
Ime industrijska sadja za sušenje
Material Nerjaveče jeklo
Številka Modela meso žogo za kavo stroj
Moč (W) 500W
Zmogljivosti 12trayer več
meso žoga velikosti 15-20 mm
Funkcija Zamesimo Testo
Motor 3kw

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.