Luksuzne Tkanine, Čipke Afriške Čipke Tkanine 2021 Visoke Kakovosti Čipke Z Bleščicami Francoski Nigerijski Čipke Tkanine Stranka Šiva Obleko

0
0 Ocene

€153.86
Količina:
  • Kategorija: Oblačila Za Šivanje & Tkanine
  • Oznake: luksuzne tkanine, čipke 2021, tkanine bubai 2021, apex tkanine 2021, tkanine afriške slovesnosti 2021, nemčija tkanine 2020 2021, mew leta 2021 tkanine, pulover čipke 2021, korejski krila čipke 2021, čipke klobuk 2021, queen anne čipke tkanine.

SKU: c10679

Številka modela:CJAD0040838031214

Vsi izdelki resnično fotografije

Opis izdelka:

Stanje: novo blagovno Znamko in unworn

Širina: 51"/52"

Design: Afriške design

Minimalna količina: Minimalna količina, ki je 5Yard.

Material: Sequins francoski čipke tkanine

Teža: okoli 1,6 kg/5 metrov

Velikost: 5 metrov v dolžino

Pakiranje:5 metrov/polybag,15 jardov/snop

Dobavni rok: Bomo poskrbeli pošiljk s 3 do 7 delovnih dni po tem, ko smo dobili svoje plačilo.DHL Express dostava običajno traja približno 3 do 7 dni.

NE moremo nadzor morebitne zamude zaradi svoje poštnih storitev ali nepredvidenih vremenskih razmerah.

Slika Izdelka

Q&A

Q 1 : Kaj je vaš ladijskega način?

Obstaja več hvala tri načine prevoza v celoti.so DHL , Fedex, E-pošta in China Post Zraka Pošto(DHL, kot prvi logistika dostave, oddaljenih območjih privzeto China Post Zraka e-Pošta in E-Pošta)

Q 2 : Kako dolgo lahko dobim blaga, potem ko je prodajalec ladje?

To običajno traja približno 3-7 delovnih dni, da pridejo z DHL, In približno 15-30 dni, da pridejo po e-Zavitek ali Kitajska Post Air Mail.NE moremo nadzor morebitne zamude zaradi svoje poštnih storitev ali nepredvidenih vremenskih razmerah.

Q 3 :Kako približno minimalna količina?

5 metrov ,za eno barvo.

Q 4 :zakaj se občasno pojavi barvna neusklajenost?

Razlika v barvi mogoče zaradi nekaj razlogov, kot so svetloba, ozadje, ali barva odraz zaslon, in tako naprej.Kakorkoli se bomo potrudili, da bi se izognili.Upam, da boste razumeli in sodelovanje.Najlepša hvala.

Q 5 : "Zakaj sem dobil izdelek, dolžine manj kot opis?

Naš izdelek so morali dye ali tiskanje, da bi zagotovili svoje zdravje, to je narejeno na visoko temperaturo proces ,visoke temperature, se bo tkanine, krčenje, tako da je blago, ki je krajši dejanski, vendar ne skrbite, prizadevali si bomo za izboljšanje proizvodnega procesa.

Storitev

Sprejemamo trgovina na Drobno, trgovina na Debelo, Mešani red in Spusti Ladje.Smo ponujajo velik popust na debelo in mešana naročila.Lahko nas kontaktirate za kakršne koli vprašanje, To je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja v roku 24 ur.

DAVEK&DAJATVE

V večini časa, kupec ni treba plačati carinski Razen za države EU(TOPLO OBVESTILO: naloga za države EU je potrebno plačati uvoznih dajatev, Davkov in DDV saj na prvi julij,2021) .Bomo ugotovi kot vzorec in nizke vrednosti, da bi se izognili davka.Vendar včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.ne bomo'taccountable vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto.Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Povratne informacije

Smo spletna trgovina, vaše povratne informacije so zelo dragocene za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,vas prosimo, da nas 5 zvezd in aktivno povratne informacije,se bomo narediti bolje.Če so kakršne koli težave,se obrnite na nas prvič, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije, je zelo prijazni vas, da nam priložnost, da rešite težave, preden ga pustite negativne povratne informacije.Prepričani smo, da je razumno rešitev.Najlepša hvala!Lep Nakupovalni dan!

Opozorilo: Ker je Rusija post nov pravilnik o ime in priimek , si vsak kupec, ki ponujajo svoje polno ime, preden boste plačali v vaš naslov za izstavitev računa .Ne ponujamo dodatne sporočilo o polno ime po kraju naročila .Hvala za odlično sodelovanje !

Širina 51"-52", 120cm-130cm
Dolžina 5Yards/lot About 4.5meters
Blagovna Znamka CJ.Lady
Vrsta Afriške Tkanine Visoke Kakovosti
Nastavite Vrsto Da,
Material Poliester / Bombaž
Številka Modela CJAD0040838031214
Dekoracijo Sequins
Funkcija Okolju Prijazno, Vodi Topen
Visoka Kakovost Da,
Dostava Izraz V 3-7 dneh po DHL ali FEDEX, itd
Prednosti Hitra dostava/Najboljšo kakovost/24 ur storitve
Povezane Čipke Vzorec Afriške čipke tkanine švicarski voile čipke/ francoski čipke organza
Vzorec Guipure čipko/kabel čipke/ vodi topen čipke
Vrsta Izdelka Čipke
Uporaba Obleko/Oblačila/Asoebi/aso oke/headtie
Poreklo CN(Izvora)
Kraj Izvora Hangzhou mesto Kitajska
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Vrsta Tkanine Očesa
Tehnika Vezene
Barve kot slike

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.