Industrijska IP65 kovinska tipkovnica, sledilna kroglica miške za namizje

0
0 Ocene

€168.44 €160.01
Količina:
  • Kategorija: Video Igre
  • Oznake: tipkovnice, sledilne kroglice ps 2, frans tipkovnice, sledilne kroglice ps 2, tofu kovinska tipkovnica, kovinski tipkovnice android, dierya bluetooth tipkovnica, kraj bluetooth tipkovnica, moden industrijske svetilke, industrijska tipkovnico plastike, silicij industrijske tipkovnico, industrijske kovine zaslon.

SKU: c120365

Opis Izdelka

Osnovne informacije

Ime izdelka: kovinska tipkovnica, sledilna kroglica

Model izdelka: TB_002

Velikost izdelka: 110.0 mm x 83.0 mm

Izdelek barva: siva/črna

Temperatura: -10 ℃ ~ 60 ℃

Temperatura skladiščenja: -20 ℃ ~ 70 ℃

Izdelek certificiranje: CE/FCC/RoHS

Značilnosti izdelka

· Industrijski razred, občutljiv na dotik

· * Nepremočljiva (potrebujejo posebno izjavo), dustproof, anti-riot, anti-korozijska

· Plošča je izdelana iz kakovostnih 304 nerjaveče jeklo, in na dnu je narejen iz trde aluminijaste zlitine

· Plošča električna črno olje, wiredrawing, peska (neobvezno)

· Touch pad združljiv vmesnik (PS2/USB(opcija)

· Spredaj ali zadaj vijačne luknje in semena pin pozicije (neobvezno)

Zakaj izbrati nas?

1. Prednosti BOGATE IZKUŠNJE:

Bili smo vključeni v strojno opremo, pribor (fitingi) za 10 let.Naša družba je imela dober ugled s strankami iz Ameriki, Evropi, Severni Ameriki, Austrialia, itd.DOBRE STORITVE:

Vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur.Smo izdelava nestandardnih delov glede na vaše risbe.In še naprej bomo, da vam služi po prodaji in bo responsable za napake, ki od nas.NIZKA CENA:

Cene naših izdelkov so razumne!Naše cene bo veliko bolje za enake kakovosti.ODLIČNO KAKOVOST:

Smo strogo kontrolo kakovosti, proizvaja iz dostavo.Naše podjetje je močno tehnologijo podporo.Imamo gojijo skupino menedžerjev, ki so seznanjeni s kakovostjo proizvoda.

2. Dobro Quanlity Nadzor ocenjujemo kakovost IGS ali KORAK datoteke za themachining proces.Če ti ne ustreza našim standardom, naše prodajne bo delajo z vami, da bi dobili boljše datoteke.Smo zagotoviti, da vsak kos opreme, ki ga uporabljamo je vzdrževana in kalibrirana, da je prvotni specifikacije.Pomembneje je, da jih uporabljamo le najbolj sodobno opremo.

Ocenjujemo projekte, da se zagotovi, da so znotraj tolerance glede na postopek, ki se uporablja za proizvodnjo ga.

Vsak del bo zavit v zaščitno plast, ki jih naši izkušeni embalaža ljudi in nato dal v prevelik polje, da se preprečijo poškodbe.

Naš prodajni osebo, ki bo spremljala s seboj, ko dostave se prepričajte, da vaš deli izpolnjujejo vaša pričakovanja.Informacije O Podjetju

Dongguan Deshipu kovinskih izdelkov co., LTD je velik žigosanje tovarne specializirano za izdelavo nerjavečega jekla tipkovnico strojne opreme,medtem ko se je število finančnih elektronsko opremo podjetja dobavitelji.Niz iz nerjavečega jekla izdelka razvoj, projektiranje, proizvodnja, prodaja v eno podjetje.Tip je popolna, kakovost je dobra in naročil, so stabilna.

Imamo dodatne opreme, ki so večinoma iz Tajvana,visoka natančnost, učinkovitost in varnost.Poleg tega vam je število visoke natančnosti (precision do 0.003 mm), uvožene žica za rezanje stroji za zunanjo obdelavo plesni delov in proizvodov.

Poslovno Področje Uporabe:

Iz nerjavečega jekla tipkovnico, bančnih okenc (blagajna korito, denar utor), zadevi in zadevi strojne opreme,drugi (prenapetosti, terminali, delce, posnetki, mobilni telefon, oprema, električna oprema, itd.)

O nas:

Embalaža & Dostava Paketa

Uporabljamo prevelike škatle, ki jih želite odpraviti vse poškodbe zaradi udara in vsak del je dodatno zavita v mehurček zaviti ali druga zaščitna plast.Shippment

Majhne količine -- DHL,FEDEX,UPS,TNT in itd.

Velike količine -- morski promet.Čas dostave Standardnim časom, je o 3-30 dni ali po projektov količino.

Po prodaji storitev, ki jih ponuja,, bomo poskušali naši moči, da bi izdelkov, kot nalašč.Če po kakšnem naključju izdelkov ni v specifikacijah ali ne izpolnjujejo vaše zahteve,prosimo, povejte nam na čas ali posnamete fotografije nam kažejo,bomo ravnali z njim prvič.

Naše Storitve Vzorec Storitve : lahko nudimo vzorcev,vendar dostave polnjenje bo, ki ste ga plačali.Prilagojene Storitve: Smo dobrodošli so prilagojeni vzorec.Po tem, ko je prejela svojo risbo,vam bo vzorec za vas v 10~15 delovnih dni.Poprodajne Storitve: Po tem, ko je podpisala pogodbo,če obstaja kakršen koli vprašanja kakovosti,ponujamo brezplačno predela storitev.Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja ali zahteve,prosimo, ne oklevajte, E-mail ali me pokličite .Hvala !

Barve Sivo/Črna
Moq 1 kos
Številka Modela TB_002
Paket Karton
Material Nerjaveče jeklo
Izdelkov stanje park
Združljiv Znamko/Model Konami
model TB_002
Vrsta Žično
Strani Usmerjenost Z Obema Rokama
Način Sledenja ŽOGO
DPI 3000
Certificiranje ce, ce, FCC, RoHS
Vrsta Vmesnika USB
Uporaba Namizje
Vmesnik USB ali PS/2
Blagovna Znamka Vieruodis, DSP
Površinska Obdelava Ščetkanje
Slog Nepremočljiva
Kraj Izvora Guandong, Kitajska
Velikost 110*83mm
Poreklo CN(Izvora)
Blagovne znamke DSP

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.