500Pcs iz Nerjavečega Jekla Grobe Callus Odstranjevalec Stopala Datoteke Zamenljivo Rezilo Pedikura Rasp Cuticle Rezalno Orodje Debelo M0884

0
0 Ocene

€587.17
Količina:
  • Kategorija: Za Nego Kože Orodja
  • Oznake: sellac lak za nohte, odstranjevalec, nogavice lis calluses, acarne nohtov orodja, nalepko odstranite calluses, xiaomi electric vizualni akne blackhead odstranjevalec, naslonjač pedikura, audi veslo, pedikura stopala rasp lesa, električni lase krtačo gume, kako odstraniti calluses petah.

SKU: c154697

500Pcs iz Nerjavečega Jekla Grobe Callus Odstranjevalec Stopala Datoteke Zamenljivo Rezilo Pedikura Rasp Cuticle Rezalno Orodje na Debelo

O izdelku:

♥♥ Najboljši Način, da Odstranite Callus - Makartt strokovno callus remover je namenjen za odstranjevanje debele callus, slabo pete in težka globoko kože na mokre in suhe noge, ki vam daje baby-mehka, gladka in lepa stopala z malo truda.

♥♥ Salon-Kakovost Stopala Datoteko, Izdelano iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla površine, to grobe stopala datoteka je salon-kakovosti.Rezilo je zasnovan z Velikimi Ostrimi Luknje, in deluje v obeh gor in dol smeri.Deluje kot grater-orodje za odstranjevanje calluses hitro - tako kot tehniki v salon nohtov!

♥♥ Velikosti z Močan Ročaj - Velika 11"x2.4"(Dolžina x Širina), ta stopala rasp je ogromno in trmast.Skupaj z ergonomsko ročaj, ki ne drsi, lahko ročaj, pedikura rasp lažje odstranite suho kožo, hitro in učinkovito!

♥♥ Čas in Denar Saver - najboljši pedikura je vaš dom pedikura!Samo uporabite ta stopala scruber pred kopanjem, samo nekaj minut, trdi calluses bo vzletelo, prihrani veliko časa in denarja za vas!Zagotovo bo vaše življenje boljše!Sprašujem Darilo za družino in prijatelje!

♥♥ Vesel Praznik, Vesel, pedikura.Da vaše noge lepo in mehko vsak dan in povsod.

Značilnosti:

1. Rezilo se lahko replacable

2. Lahko uporabite tako za suho in mokro nogo.

3. Trmast in kakovostnega nerjavečega jekla, lahko uporabite za dolgo časa.

4. Velike gosti in ostrih luknje vam takojšen rezultat na pridobivanje rešiti česa snaggy, cracky in drobljivo malo mrtvih in calloused kože, daje vaš qiuck in neverjetno gladkost.

5. Super in takoj odpravlja debele callused kože z malo truda in tlak.

6. Dovolj dolgo, ni treba skloniti datoteko za vaše noge, tako kot druge stopala datoteko ali plovca kamni.

7. Kot nalašč za strokovno pedikuro salonu in doma individualno rabo.

Specifikacije:

Material: Visoko Kakovost 304 Nerjaveče Jeklo in Vzdržljiva Plastika Rjav Ročaj

Dimenzija: 11" * 0.70" * 2.4"/28 *1.78 * 6 cm (L* H* W)

Paket vključuje:

500pcs*kovinski stopala datoteke

Kako uporabljati:

1. Predhodno namakate noge pred accrdingto vaše potrebe, se pred uporabo tega orodja.Razvit je bil namenjen za suho ali mokro kožo.

2. Poravnajte orodje, s rezilo strani na območje, ki je delal na.

3. Nežno mimo orodje in nazaj na območju, počasi uporablja več pritiska, dokler callous ali suho kožo je odstranjena.

Najboljši Stopala Datoteke

Makartt stopala datoteka je pošast.Deluje v obe smeri, in ima grobe rezilo za, ko ste vožnjo v s stranko ali sami s hudo callus zgraditi.Končal off z nogo datoteko in baby mehke noge vsak čas.

To je bolje kot plovca kamni, piling, grmišča, callus odstranitev geli, super za petami, kroglice noge.Narejene s 304 nerjaveče jeklo in non-slip plastični ročaj, ga nikoli ne bo rje in ni potrebe, da se zaračuna, mora imeti v strokovnih saloni in doma pedies, kot nalašč za tiste, ki radi nosi visoke pete, flip-flops, sandale ali superge, še posebej za Modele, Belih ovratnikov Ženske Športne Navdušence, Natakarji/Natakarice, Starejši Ljudje in Učitelji.

Privoščite si doma spa dan je danes, skupaj s Čudovito Pedis !Brez težav Ste vredno!

Številka Modela M0884
Vrsta Strani Stopala Datoteke
Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine
Vir Napajanja Noben Električni
Postavka Vrsta Za Nego Stopal Orodje
Velikost Metal Foot File

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.