Domov uporabo, coffee bean kuhanje soja kuhanje stroj

0
0 Ocene

€119.46 €114.68
Količina:
  • Kategorija: trgovina
  • Oznake: aparat za kavo kul, aparat za kavo razno, preproga cleaneing stroj, ko aparat za kavo izumili, aparat za kavo klm, aparat za kavo pivo čiščenje, aparat za kavo tiho zrn, aparat za kavo sega, aparat za kavo odpadkov čiščenje, kavni avtomati odstranjevanje vodnega kamna.

SKU: c16074

HD-9 coffee bean pražarno, boca boca coffee bean pražarno, fižol pražarno, industrijske coffee bean pražarno

plin segreva samodejno obračanje HD-9 industrijskih in mini domačo uporabo kavo soja, fižol pražarno, 3-5 kg / serije, ki se Uporablja materialov: kava fižol, arašidi, soja, sezam, seme, proso, pinjole, kostanja, orehov, posilstvo in druge mokro ali suho sadje mešamo-ocvrt, pečen, ocvrte, sauteed in tako na mali riž-za peko stroj je močan uporabnost in lahko dajo na domačem plinski štedilnik ali se uporabljajo na premog peči in električni štedilniki izdelek lahko pečemo suhe snovi od prosa do kostanja velikost in hitro reševanje pomanjkljivosti tradicionalnih pot cvrtje, ki jo je težko nadzorovati in enostaven za popražimo je izdelan iz vse iz nerjavečega jekla.Za cvrtje kletko, je, ki jih poganja motor 220v.V-oblikovan opno je urejen v cvrtje kletko, da se zagotovi tudi rotacijo prepražimo materiala, da se zagotovi tudi rotacijo prepražimo, št klinkerja se bo pojavil, zanesljivost Izjemno visoke in praktične Ta izdelek je self-razvita in semi-mehanske in semi-ročno varjenje in ročno brušenje, proizvodnja.Materiali so lepe in praktične.Če obstaja nekaj cvet znamk na površini, je normalno, ne vpliva na uporabo učinek, ni krasen videz embalaže, na površini In embalaža zahteve so visoke, strel skrbno.

Za kavna zrna, Ko gre za kavarni skokov življenje, da lahko postane zelo drago kupiti pijačo iz kavarne še posebej, če ste, zahtevajo dnevno fix kofeina.To je razlog, zakaj želite pečenka doma: dobiš sveže mogoče fižol.To je, če najčistejši, najbolj aromatične pokal prihaja.Bom dodal točke, ki jih morate pripravljeni, da prevzamejo aktivno vlogo v vašem kave, ki, še posebej, če greš tako daleč, da se pečenka sami.

Za soja, zrna, Pražena soja so zdrav prigrizek, ki paketi mogočni krča.Imenuje se tudi soja, oreški, so odličen vir beljakovin, vlaknin in mineralov.Prigrizek na teh celotno pražena soja naravnost iz vrečke ali jih zmešamo z orehi in semena za okusno trail mix.Praženi in soljeni do popolnosti, ni čudno, da je ta zdrav prigrizek, je kupec izbira!Pražena soja, ali soja, oreški, so eno relativno zdrav način, da se ukvarjajo z hrepenenje za nekaj, slano in hrustljavi.Beljakovine Elektrarna, veliko Vlaknin, Bogata z Minerali, Podpira hujšanje začeti vaš zdravo življenje zdaj 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 5. dostava s hitro kurirja lahko 5-7 dni po sledenje podatkov pride ven.Če je dostava po pošti, lahko traja 30-45 dni, 6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko običajni dobavni rok nas kontaktirajte.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!O garancijo 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Prosimo, UPOŠTEVAJTE, da kupci, ki so odgovorni za carine, davki, uvozne dajatve, ki se lahko uporabljajo.Nismo odgovorni za zamude zaradi carin, uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih dajatev.Stranka lahko obrnete na nas za assitance v carinjenje.Da ge je orignial standard zagotovljen izdelkov, prosimo, da iz naše offcial trgovini.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Komplet Število 2
Številka Modela HD-9
Končna Premazan
Material Kovine
Vrsta Orodja
Za Število 5
Kovina Tip Nerjaveče jeklo
Funkcija Enostavno Čistiti
Orodje Tip Orodje Garniture

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.