Električni Starter Motornih Začenši Za živo Srebro Motorji - Morski Izvenkrmni 9.9 ELPT EXLH B/F 4-možganska Kap 2005-2011 12.8 ci - 9.9 H. P.

0
0 Ocene

€109.53 €102.96
Količina:
  • Kategorija: Motorno Kolo, Pribor In Deli
  • Oznake: honda cirkus električni skuter, žice yamaha, izvenkrmni, klobuk mercury marine, motorno olje 2 marine, električna črpalka 12v samara, zunanje oplate znotraj čoln, izvenkrmni motor, electic izvenkrmni motor čoln, primeru živega srebra, kovin, , quicksilver mercury marine, izvenkrmni motor gumijasti čolni.

SKU: c165189

- o nas: Smo specializirano podjetje za raziskave, razvoj in prodajo motornega kolesa deli.Imamo Strokovno pripravo ekipe.Če stranka lahko zagotovi podrobni model izdelka in velikosti, nam lahko proizvajajo Zagotoviti izdelke, ki temeljijo na informacijah, ki jih stranke.Imamo tudi strokovno prodajno ekipo, ki se Zavzema za ustvarjanje najbolje pred-prodajnih in po-prodajnih storitev za naše stranke.Vaša podpora je naša največja motivacija!

- Proizvajalec:

Izdelano na Kitajskem - specifikacija: Barva: kot je prikazano Stanje: 100% nove Funkcije: -Visoka kakovost magnet ali vzbujanje tuljave lahko zagotavlja več navora, da se zavedaš, kratka in dobri delovni pogoji. -Notranje in zunanje, začenši motorji lahko izboljša zanesljivost v daljšem času. -To se lahko namesti hitro in enostavno. -Zasnovan tako, da deluje kot originalni starter ali v vozilo, ali elektrarne -nove armature je bil izdelan natančno in preizkušeni za njegovo dolgo življenjsko dobo. -Zamenjati obstoječe zagon motorja, samo zamenjati in vožnja znova. -Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo, razen navodila za namestitev

- Opremljanja: Za živo Srebro Motorji - Morski Izvenkrmni 9.9 ELPT B/F 4-možganska Kap 2005-2011 12.8 ci - 9.9 H. P. Za živo Srebro Motorji - Morski Izvenkrmni 9.9 EXLH B/F 4-možganska Kap 2005-2011 12.8 ci - 9.9 H. P. - pozor: Preverite usmeritev predmet, slika, in ga primerjajte z vašo.Ta del se uporablja za različne blagovne znamke in modele.Če je vaša številka dela tekme, nato pa bo primerna za vaše vozilo.Prosimo, prepričajte se, da je to točno tisto, kar potrebujete.Če niste prepričani, ali se to ujema, prosimo, kontaktirajte me pred oddajo naročila. - Količina, ki vključujejo:

1 x Električni Starter Motornih Začenši (Motocikel Pribor)

FAQ V1. Kakšen je vaš čas dostave?Odgovor: Ponavadi, po uspešnem prejemu naročila in plačila, bomo ladja v roku 24 ur.Q2. Bo preizkusite in preverite blago pred pošiljanjem?Odgovor: Da, kakovost izdelka se bo zagotovljeno pred odpremo.V3: Kako vzpostaviti dolgoročno in dobre poslovne odnose z nami?Odgovor: 1. Mi vam lahko pomagajo strankam najdete izdelke.Opravljamo kakovostne in konkurenčne cene, zagotovite interesi strank; 2. Spoštujemo vsakega kupca in jih obravnavajo kot naši prijatelji, ne glede na to, od kod prihajajo, bomo poslovanje z njimi iskreno in prijatelje; 3. Zaradi velikega števila naših izdelkov ne moremo prikazati vse izdelke v trgovini, bomo poskušali naši moči, da se prikaže več izdelkov.Če ne najdete izdelka, ki ga želimo v naši trgovini, nas kontaktirajte in bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.Smo podjetje, specializirano za motorno kolo dirke, rezervni deli, nudimo kakovostne izdelke po ugodnih cenah, in zagotavljajo kakovostne storitve, smo strokovno pripravo ekipa in strokovno prodajno ekipo.Če se stranke lahko zagotovijo podrobne modele izdelkov in velikosti, lahko izdelujemo tudi!Zavzema za oblikovanje najbolje pred-prodajnih in po-prodajnih storitev za stranke.Vaša podpora je naša največja motivacija!

Uvozne dajatve, davke in pristojbine niso vključene v projekt ceno ali stroški prevoza.Kupci, ki so odgovorni Za te stroške.Prosimo, preverite pri vaši državi 's carinsko ugotoviti, koliko teh dodatnih stroškov, bo Prej kot Ding Ying, prosimo, posvetujte se s svojim državi 's carinskega za določanje teh dodatnih stroškov Pred oddajo ponudbe. (1) Če niste zadovoljni z nakupom, nudimo 7-dnevni denar nazaj garancije.Prosimo, preverite vaše naročilo, ko dajanje nalog prejemu. V 30 dneh po dostavi, ne bomo povračilo kakršne koli zahtevke.Če smo ladjo, bomo povračilo vam v celoti Napačno številko, napačen element ali okvarjen element.Prosimo, navedite celoten model in leto izdelek, ki ga potrebujete, jasne slike ali video posnetki in embalaža za potrditev problem, drugače mi bo težko, da bi vam pomagala. (2) Vsi vrnjeni izdelki morajo biti enake kot originalne izdelke, ki smo jih poslali in ne bo vplivala na drugo prodajo, kako drugače, ne Bomo sprejeli donose.Kot vedno, boste morali plačati za vrnitev ladijskega stroškov.Ampak, če to povzroča težave Z nami, moramo biti za to odgovorni.

Vrsta Materiala Kovine
Element Širina 0inch
Postavka Dolžina 0inch
Posebne Funkcije Zagon motorja
Postavka Višina 0inch
Opremljanja 1 Za živo Srebro Motorji - Morski Izvenkrmni 9.9 ELPT B/F 4-možganska Kap 2005-2011
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Postavka Vrsta Motorno Kolo Starter
Vgradnjo 2 Za živo Srebro Motorji - Morski Izvenkrmni 9.9 EXLH B/F 4-možganska Kap 2005-2011
Ime Modela Morski Izvenkrmni 9.9 ELPT B/F 4-možganska Kap
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka LPZ
Element Teža 1.29kg

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.