Gume Žig Izdelava, Blok Tiskanja Orodje Set Gume Žig Carving Blok Obrti Ink Pad Carving Nož Za DIY Carving Obrti

0
0 Ocene

€49.86 €36.90
Količina:
  • Kategorija: Ročna Orodja
  • Oznake: preprost noži, deshone kizer jersey, ultra mala rezilo, plovila, ink pad flat, metulj nož gluhih, orang metulj nož, dakker folding nož, balisong metulj izvijač, nož knox balisong, pazi bak prihodnosti.

SKU: c166546

Gume Žig Izdelava, Blok Tiskanja Orodje Set Gume Žig Carving Blok Obrti Ink Pad Carving Nož Za DIY Carving Obrti

Gume Blok: gume, ki je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, mehko in enostavno za uporabo, ki vam omogoča, da bolje nadzirajo svojo umetniško vizijo.To se lahko uporabijo, da tesnila, ki meri umetnine, fotografij itd.

Plovila Črnila:Obrtnih črnilo je primerno za gume znamk, tkanine, les, papir, scrapbooking kartice, plakati, zvezke, in dnevniki.

Praktično Rezila: oster graviranje rezilo in udoben ročaj olajša engrave vsako obliko, ki jo potrebujete.Lahko izpolnjujejo vaše potrebe vseh velikosti in vam omogočajo, da bolj učinkovito delo.

Gume Žig Izdelavo Komplet: to orodje lahko uporabite kit, da bi umetniških del, kartice izdelavo, tiskanje ali druge papir obrti s svojo domišljijo.To je zelo praktično, da izpolnjujejo svoj graviranje proces.

Hands-on DIY: Ta komplet je primeren za grafične umetnike ali amaterji.Lahko bi smiselno ročno obrt s prijatelji ali družinski člani.

Material:Plastika + Kovina

barva:Kot prikazano

Vsebina Paketa:

10 x gume blokov

6 x žig blazine

1 x Pripomoček Nož

1 x carving nož

10 x graviranje rezilo

1 x svinčnik

1 x čopič

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka retemporel
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.