Nordijska LED Obesek Llights Osvetlitev Sodobnih Ustvarjalnih Doma Dekor Obesek Lučka za Spalnico Mansarda Dnevna Soba Kuhinja Viseče Svetilke

0
0 Ocene

€195.69 €156.55
Količina:

SKU: c17173

storitev za stranke, · Če imate kakršna koli vprašanja o paketu prejeli, prosimo, da nas kontaktirate, preden opravljate druge operacije. · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas!Dodatne storitve: podpora prilagajanje, podporo debelo Material: Železo / Akril Žarnica tip: LED Napetost: 90-260v uporaba: Hotel urad lobi čaj hiša čaj bar dom dekoracija razsvetljava, dnevna soba bar.Vsaka fotografija je pravi foto vira fotograf.Če potrebujete druge slike.Prosimo, obrnite na službo za stranke.

Scenarij prikazuje

Logistika obvestila ne nosimo uvoznih davkov, carin, odd. dajatve in carine zamude.Če je paket vrnil k nam zaradi kupca zavrnitev za plačilo zgoraj navedenih stroškov tukaj, ne bomo ponovno pošlje paket.Smo tovarno na Kitajskem.Za večino modelov imamo na zalogi.Morate le, da bi nam 2-3 dni za testiranje opreme. 1. Vse-vremenske prevoz. (Razen za nekatere države in APO / FPO) 2. Takoj obdelavo, da po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, in ne dejanske elemente in so samo za referenco. 5. Storitve prevoza, čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je, da so naši kupci zadovoljni!

Blagovna Znamka Dr. Dekor
Vir Napajanja AC
Certificiranje CCC, ce, CQC, EMC
obesek svetilke LUČI
Je Zatemniti No
Napetost 90-260V
Material Kovine
Tehnika Naslikal
Slog Sodobno
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Lampshade Barve Bela
Osnovna Vrsta e27
Vir Svetlobe LED Žarnice
Številka Modela hyp5.7
Zaključek Brušen Nikelj
Mesto Salonu, Študija, Master Spalnica, druge spalnice, Hotel Dvorana, Hotelski Sobi
Je Svetil Vključeni No
roman Svetilke
LED osvetlitev
Garancija 3 leta
Število svetlobnih virov 2
Vrsto Namestitve Kabel Obesek

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.