Industrijska Sadni Sok Pralni Citrusov Sokovnik Oranžna Pralni Vina, Celuloza, Pralni Pasijonke Vijak Sokovnik

0
0 Ocene

€12 229.25
Količina:
  • Kategorija: Kuhinjski Aparati
  • Oznake: sokovniki 2013, sokovniki fitnes, indijski sokovniki, visoka kakovost sokovniki, top 10 sokovniki, blagovnih znamk sokovniki, sokovniki ustvarjalne, sokovniki hurom, maxx led oblikovalci, sokovniki mini.

SKU: c198204

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

Uvesti Industrijskih Komercialne Električne Oranžna Samodejno Sokovnik Ekstraktor.

V FDLZ serije eno spiralo drobljenje filter pritisnite enota je sestavljena iz erlenmajerico disk crusher in eno spiralo filter pritisnite.

Ta vrsta opreme lahko izpolnjuje drobljenje in trdno-tekoče ločevanje procesov najbolj pogostih materialov.Ni izbirčen gradiva, in je kot nalašč.Učinkovito rešiti problem težko, da bi prekinil, nizko sok donos, in težko, da stisnite korenine in zelenjave, kot so krompir, sladki krompir in korenje, in ingver, ponudbe pšenice sadike in drugih vrst sadja in zelenjave, bogata z surove vlaknine.

Parametri za Samodejno Rezanje Sok Extractor Pralni Sadja, Zelenjave Stiskanje Mlin Procesor.

Vedro zmogljivosti:0,3 do 0,8 t/h

Notranji sod velikost:2150 x 750×1650mm

Moč motorja:4+2.2 Kw

Podrobne Slike

Komercialni Sadni Sok, Ki Stroj Apple Oranžna Industrijske Limona, Mango Hladno Pritisnite Sokovnik Extractor Zelenjave Crusher Breaker.

Pakiranje & Dostava

Standard Izvozi Leseno Ohišje za Ananas, Jabolko Pomaranča Lubenica Hladno Pritisnite Sokovnik Stroja.

Sadje Stepalnik Rastlinskih Balast Polnjena Pulping Pralni Mango Stepalnik podjetja in povratne informacije

Naše podjetje--Zhengzhou Res Strojev, ima bogato izvoz izkušnje več let, ki je specializirana v ulici hrane voziček in prigrizki strojev.Prednost dober ugled in veliko sort, visoko kakovost in cenovno dostopnih izdelkov, smo izvozili stroji za Amercia, EU, AU, Južni Afriki in jugovzhodni Aziji itd.in tudi cenijo naši kupci.

Sadje Stepalnik Rastlinskih Balast Polnjena Pulping Pralni Mango Stepalnik paket in opomba

1. Naša cena temelji na CFR trgovinskih pogojev, ki je ladijski promet po morju, pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!Po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

Dostava dokumentov, ki mi lahko dobavi je tovorni list, trgovski Račun, Pakiranje seznam.Če potrebujete kakršne koli druge dokumente, prosimo, obrnite na naš prodajalec pred odpremo!

2. Hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na ladji.Torej, boste morali izpolniti hladilno sredstvo pred uporabo, več podrobnosti, vas bomo obvestili, ko ste prejeli napravo.

3. O pralni velikosti, prosimo, veljajo opis izdelka.Prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, kar je dejansko.Če potrebujete točno velikost, prosimo, obrnite na naš prodajalec, da jo potrdite in še enkrat, preden boste oddati naročila.

4. Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, prosimo, da posnamete lahko slike in video posnetke, in prosim stik z nami v 24 urah, si bomo prizadevali, da vam pomaga zastaviti in reklamacije!

5. Prosimo, upoštevajte, naš stroj je pripadajo prilagodite izdelek, ga ne sprejemajo "preklic naročila" ko urejate proizvodnjo.

Hitrost vretena 0,6 mm Sok Extractor
Uporaba Prigrizek hrane tovarne, Sadje predelovalni obrat, Vinska klet, Rastlinski
Whatsapp +008617737513847
Zmogljivosti 0.3-0.8 t/h Sokovnik Stroj
Garancija 1 leto
Napetost (V) 220V
Ključne besede Mango Stepalnik Pijač Obdelave Crusher
Vrsta Sam Kanal
Certificiranje CE
Funkcija Mešanje
Material 304 nerjaveče jeklo
Blagovna Znamka GIFCO
Dimenzije(L*W*H) 2150*750*1650mm
Pribor Zaklepanje Pokrov
Zaslon premerom 0,8 mm Zelenjavni Sokovnik
Moč (W) 1w
Poreklo CN(Izvora)

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.