Lestence strop, stropni lestenec kristalni lestenec strop Stropna Svetilka Napeljave za razsvetljavo lahka kuhinja napeljave

0
0 Ocene

€133.63 €106.90
Količina:
  • Kategorija: Stropne Luči & Ventilatorji
  • Oznake: amathyst kristalno luči, uhani nego crystal, pompon uhani kristali, brušena chrome led svetilke, sarvoski kristalno luči, om ogrlica crystal, kolo kristalno steklo, kristalno skladbo light, kristalno luči corolla, obesek luči chrome crystal.

SKU: c38626

Online Tovorni je tovorni predlogo nastavi sistem.Prosimo, da storitve za stranke za posebne tovora.Kupci lahko izbirajo predplačilo ali umik.

A: predplačilne je, da ko kupec in prodajalec potrdi poštnino kupec najprej plača poštnina za naše tovarne, ki bo zbiral poštnina in plačilo za express podjetja.

B: odvzem pomeni, da kupec plača express podjetje neposredno, ko je blago dobavljeno.Umik je 30-50% dražje od trenutne plačilo.Predlagano je, da kupec izbere plačilo vnaprej, ker express družba zaračunava provizij za predplačilo.

Prevoz navodila na splošno obstajata dva načina dostave: logistika in hitre dostave

A: prednost logistike je, da tovorni promet je poceni, ampak pomanjkljivost je, da čas, ki je malo počasneje.Po prispetju blaga, prejemnik naj poberem blaga na dostavo postaja sam; Po prispetju blaga, logistiko bodo obveščeni po telefonu, prejemnik potrebuje le, da bi njegov ID kartico, da poberem blaga.

B: express dostava je prednosti hitra prevoz hitro in door-to-door delivery (v okviru express delivery).Pomanjkljivost je, da se tovor, ki je relativno drago.Če to ni nujno, je priporočljivo, da pošljete logistiko.Hitre dostave v Jiangsu, Zhejiang in Šanghaju ni drag.Priporočljivo je, da pošljete express neposredno na Ravnicah Osrednje območje stik stranke v oddaljenih območjih (Xinjiang, Notranja Mongolija, Shanxi, Shaanxi, Qinghai, Tibet, v Tibetu, Ningxia, Severovzhodna Kitajska).Priporočljivo je, da pošljete več kot 3 logistika skupaj redni logistika.

Namestite Slog Svetilke
Je Pametno Napravo Da,
Zaključek Poliranje
Je Zatemniti Da,
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Garancija 1
Število svetlobnih virov 10
Material Acryl
Slog Sodobno
Certificiranje CCC
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vir Napajanja AC
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Je Svetil Vključeni Da,
Napetost 220V
Značilnosti 2
Barve Rdeča
Telo Material Les
Osnovna Vrsta E40
Številka Modela 2
Uporaba POČITNICE
Tehnika Neprevlečeni
Blagovna Znamka DEEVOLPO

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.