Napredno Lishi Tipko Rezilo Zaklepanje Izbirčen Locksmith Orodje Tipko Rezilo Duplicator Pralni za Lishi 2 v 1 Ključni Stroj za Rezanje

0
0 Ocene

€56.94 €41.57
Količina:
  • Kategorija: Ročna Orodja
  • Oznake: topex ključ, kraljica pick kitaro, lishi te2 zaklepanje, spray pištolo diy, obroč iz slutty, lego pick, t256 2 starter, makita izbirčen, duplicator orodje, lishi brnenje.

SKU: c66202

Lishi Tipko Rezilo

Lishi Tipko Rezilo je visoko varnostni ključ rezalno napravo za prazen tipke

Funkcije: To orodje se uporablja iz nerjavečega jekla z rafinirano tehnologije,ostrimi robovi funkcije za zmanjšanje deys natančno,ki se lahko uporablja za rezanje auto tipke,motorno kolo tipke in tudi vrata deys.Ta ključ je bil izdelan iz zlitine s strukturo obračanja med police in orodja , lahko se uporablja za zmanjšanje ravno tipke neposredno.To je oster in trajne.

Če ga uporabljate, No. 1-bitni ključ lahko izrežemo enkrat, vključno z (Auto Tipke, MOTO Tipke in tudi če vrata tipke).Poleg tega je diplomi: 0.5-0.6 (mm) in centerline na sprednji strani rezanje,tako locksmith ni treba uporabiti drugo orodje pri delu.

Ne glede na to, kjerkoli, kadarkoli, lahko se uporablja.Tako je ne le prinaša priročno, da locksmiths delo, ampak tudi jim prihrani veliko več časa.Paket vključuje : 1 x LISHI Tipko Rezilo 1 x trgovina na Drobno Polje

Številka Modela tipko rezilo
Blagovna Znamka DWZ

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.