Barvne Kratek Bob Temno Zelena, Oranžna, Siva Ombre Roza 1B BlueLace Spredaj Virgin Človeških Las Lasulje 180 Gostota

0
0 Ocene

€198.42 €113.10
Količina:
  • Kategorija: Čipke Lasulje
  • Oznake: človeški las lasuljo worh bang, 13x4 čipke bob lasuljo, človeški lasje lasulje prodaje avstralija, temno bluse kratek lasuljo, shake n sivih las, siva lasulje, siva mešanica človeških las lasuljo, lasulje frank človeških las, človeški lasje lasulje zelena root, siky naravnost človeških las posnetek.

SKU: c67443

Naravni Lasišča S Baby Lase

Vsi lasje so posebej vezane na skp z roko stabilen.Tam je otroka za lase z naravnimi lasišča,in to je pre-oskubljene švicarski čipke,vam lahko zagotovimo najbolj Naraven videz las, rast in najbolj naravnega izgleda.

Vsi Naši Zalogi je Povprečna Skp,22-22.5 Palčni

če imate druge potrebe,prosimo, obrnite na nas, preden se vaše plačilo

Široko Zob Comd So Zelo Priporočljivo

OPOZORILO: Ščetka za Lase Najprej Konec, Nato Srednji Del, In na vrhu, Na Zadnji.To Bo Zmanjšalo Tangling In Odpadanje Učinkovito.

FQA

Q 1: Kakšne So Razlike Med Čipke Spredaj Lasulje In Polno Čipke Lasulje?

1: Čipke spredaj lasulje so pol izdelani ročno vezana in pol, ki jih kavo,Polno čipke lasulje so izdelani?ročno vezane.Čipke spredaj lasulje so bolj konkurenčne cene,polno čipke lasulje so lepše in lažje, da bi?čop.

Q 2:ali Lahko naredim Restyle ali Barvanje Las?

2:Da.Ampak mi bi radi, da vam priporočam, da preveč pogosto restyle ali barvanje las bo suha je out.Zato prosim?prepričajte se, kateri slog ali barvo ali vam je všeč, preden ste dejansko ukrepati na to.

Q 3:Lahko Sem Beljene Vozlov?

3:Da.vendar pa vljudno prosim, upoštevajte,beljene vozlov preveč bo poškoduje lase povzroči odpadanje.pred shippment,smo beljene vozlov nekoliko.

Q 4:Ali Je Odpuščanje?

4:Ne,vse naše lasulja je ne prašijo.vendar pa bo malo borken lase in pritrjena las zaradi statične elektrike.po u pranje to,to bo v redu.

V Priročniku Za Vzdrževanje:

1.Pranje in globoko stanje las redno,enega/dveh tednih čas je v REDU.2.Detangle lase nežno z rokami pred pranjem, da se prepreči prelivanje.

Skp Velikost Povprečna Velikost
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka eseewigs

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.