Brezplačno Nakupovanje 2017 Nov izdelek nepremočljiva iBeacon bluetooth 4.0 Svetilnik

0
0 Ocene

€101.24
Količina:
  • Kategorija: Video Igre
  • Oznake: zvočnik barca bluetooth, zvočnik bluetooth tomsomatic, cainiao bluetooth led, ibeacon vrečko, bluetooth led yusbi, ibeacon zapestnica, ble csr1010 modul, bluetooth bluetooth avtomobilov, ibeacon manšeta ble, nalepke ibeacon.

SKU: c75083

2017 Nov izdelek nepremočljiva iBeacon modul bluetooth le iBeacon

Kaj Značilnosti naše IBeacon ?Razvoj in proizvodnjo, vključno s strojno-programske in strojne opreme, vse za Wellcore Technologie iBeacon ime ,UUID, Večje, Manjše vrednosti in televizijska interval lahko spremenite z stranka Vgrajen seznanjanje geslom, da preprečite drugim, da spremenite nastavitve iBeacon serijska ID lahko prilagodite, da bo pomoč stranki, da zlahka ločijo, kateri je kateri - zmogljivost Baterije inteligentni odkrivanje in obveščanje funkcija On/Off Gumb za Vklop .Podpora drugih prilagojene aplikacije firmware

Kaj Specifikacij naših IBeacon ?

Postavka

Vrednost

Opombe

Firmware

iBeacon

Verzija 1.3.1

Baterija model

CR2477

Kovanec baterije, 3.0 Vdc, 1 pc

Operacija Frekvenca

2400-2483.5 MHz

Programirljivo

Frekvenca Napaka

+/- 20KHz

Modulacije

Q-QPSK

Trenutni pripravljenosti

100uA

Odvisno od delovnega cikla/frekvence postaj

Frekvence Postaj

900mS

Obratovalni cikel

Izhodna Moč

0 dBm

Privzeta nastavitev, programirljivo

Sprejemna Občutljivost

-93dBm

Visok dobiček način

Prenos na daljavo

50-70 metrov

USI

Antena

50ohm

Na krovu/ PCB Antena

Velikost

56mm*41mm*18 mm

Delovanje Napetost

2.0-3,6 V

DC

Slike Izdelkov

Kako Spremeniti in Nastavitve naših IBeacon ?Ime iBeacon: WGX Svetilnik UUID: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Major in Minor: 0000 (Le dovoljeno število) Prenos Moči : 0db (za Lokacijo z uporabo) izvirni geslo: 140611 IBeacon ročni (kontaktirajte nas)

Uporabite Platforme

Prejemanje koncu (mobilno) za strojno opremo, mora biti Bluetooth 4.0 ali več, programske opreme zahteva Android 4.3 ali nad Apple IOS5.0 več.

Test Programske Opreme

Programsko Ime: Svetlo modra, programske opreme lahko brezplačno prenesli iz trgovine Apple APP store.

Ali search APP Ime: "Wellcore Svetilnik Orodje" v APP STORE .

Android APP bomo poslali po e-pošti.

Spreminjanje UUID

UUID je 16-mestno število (32 znakov)HEX vrednost je privzeta vrednost je : E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,Na primer spremeniti UUID, da je: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E1,potem napišite Ustrezne vrednosti na "ustvari novo vrednost", Clink Storiti, ko končate.Medtem,novo nastavite UUID kaže na "ponovno Prebrati",Obvestilo o:naprave ni mogoče poiskal na Poiščite ibeacon po zaključenem spremeniti UUID, Kot Poiskati ibeacon lahko prikazuje samo Registrirane naprave,tako da boste morali dodati spremenjen UUID naprave na Možnosti iBeacon Oddajnik.

Spreminjanje Glavnih

Pomembno je, 2 številki(4characters)HEX vrednost, privzeta vrednost je: 0000,Na primer spremeniti Pomembno, da se : 8810,Potem napišite Ustrezne vrednosti v "ustvari novo vrednost", Kliknite Končano, ko končate.Medtem, nov sklop Večjih kaže na ponovno Prebrati.

Spreminjanje Manjše

Manjše je 2 številki(4characters)HEX vrednost, privzeta vrednost je :0000, Na primer spremeniti Manjše biti: 8811,Potem napišite Ustrezne vrednosti v "ustvari novo vrednost", Kliknite Končano, ko končate.Medtem, nov niz Manjših kaže na ponovno Prebrati.

Nekaj Vprašanj o ibeacons? 1.Kako je s kakovostjo in ceno WELLCORE svetilniki ?Wellcore je strokovno ibeacon proizvodnji na Kitajskem in ima svojo tovarno in z inženirjev, ki ponujajo Svetovanje in svetovanje, kakovost je zelo zanesljiv in cena je tovarniško za neposredno prodajo cena.Svetilnik garancija je 12months in če sploh dobil krivda, če prejela, bomo popravilo ali spreminjanje nove stranke, prav tako vam bomo ponudili zelo odlično popust v prihodnjih naročil. 2. Ne WELLCORE svetilniki Certificirana ?Da, vse Wellcore svetilniki so z FCC/CE/RoHS Certifikat, lahko nudimo strankam, kadarkoli po potrebi. 3. Ne WELLCORE svetilniki delo z i-P-h-o-es in Android telefonov?Da, Wellcore svetilniki delo z iOS 5 in Android 4.3 ali zgoraj. 4.Kako sem lahko konfigurirate svetilniki, če sem kupil vzorcev ?Wellcore bo zagotovil dokument za uporabnike za nastavite signale, prav tako bodo nudili aplikacije za preizkušanje, sdk za razvoj aplikacije,in z video posnetki jasno kažejo, da vse korake konfiguracijo. 5.Koliko svetilniki vrste lahko WELLCORE zagotoviti tako daleč ?Wellcore je zagotavljanje 11 vrst svetilniki, nekateri so običajno svetilniki, nekateri so sončne celice svetilniki, nekateri so nepremočljiva svetilniki,nekateri so nalepke svetilniki. 6. Kaj virov, ki Wellcore lahko svojim strankam?Wellcore lahko zagotovi ibeacon firmware, ibeacon SDK, Android/IOS APP, da njihove stranke. 7. Lahko Wellcore po meri signale ?Da, Wellcore lahko prilagodite svetilniki s posebnimi funkcijami, na primer, Pcb, Barve , Print Logo svetilniki glede na kupčeve zahteve, ki hitro in z nizkimi stroški.

Naši Certifikati

Podjetje Ogled

Naše podjetje je vzpostavil nov izdelek, razvojni center za izpolnjevanje zahtev naših OEM clients.By ponuja najboljšo kakovost izdelkov, konkurenčne cene in odlična storitev, smo vedno pripravljeni, da izpolnjujejo vse zahteve iz naše stranke po vsem svetu ne glede na različne standarde vsake države.

S strokovno proizvodni procesi in odlično kakovost, sistem za nadzor naši izdelki uživajo visok ugled v NAS in v tujini.Mi lahko strankam najboljše cene za večje dobička.Potencialne stranke vabimo, da nas kontaktirate ali obiščete našo tovarno za več podrobnosti.

Trgovina Pogoji: Plačilo: T/T, Western Union, MoneyGram,PayPal; 30% vloge; rok Dobave: V roku 2-5 delovnih dni po potrditvi naročila.MOQ: 10pcs Paket Informacij: Wellcore standardni paket.Zakaj Izbrati nas?Smo Kitajska Vodilni ibeacon naprave Proizvajalca.Lastnik velike tovarne in nadzor kakovosti apartma.Made-In-China in Alibaba Ocenjene 3 leta Zlato Dobavitelja.Vsi izdelki CE, FCC, RoHS certificirani. 100% QC inšpekcijski pregled Pred Odpremo.Najboljše Kakovost in Najboljše Storitve s Konkurenčno ceno.Narejena po meri, mala naročila in OEM je na voljo.Kako v Stik z Nami?

Blagovna Znamka wellcore
Številka Modela W908N
Certifikati CE/FCC/RoHS
Delovno območje 100 M
Baterija CR2477
Sistem IOS 5.0, Android 4.3 ali zgoraj
Uporaba Brezžični nadzor
Velikost 56*41*18mm
Glavni Čip NRF51822
Življenjska Doba Baterije 20 mesecev do 2 let, lahko nadomesti
Združljiv Znamko/Model Noben
model Nepremočljiva iBeacon-W908N

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.