Anime Usoda/stay night Illyasviel von Einzbern Dnevni Enotni COS Oblačila Cosplay Kostum,ki Meri Sprejeta

0
0 Ocene

€80.98 €72.88
Količina:
  • Kategorija: trgovina
  • Oznake: usoda ereshkigal cosplay, usoda bivanje noč kovanec torbici, igrače usode, če gledam usodo bivanja noč, usoda bivanje noč sakura majica, lučka usodo bivanja noč, zapestnice usoda, miyu illya cosplay, nočne luči ostanejo noč, usoda tapiserija.

SKU: c87191

O NAS: To je COS Poklicni Dobavitelj.Bomo ponudili na debelo in trgovina na drobno po vsem svetu.Če ste trgovec,ki jih lahko poskusite, da nas kontaktirate, če potrebujete več.Če ste trgovec,lahko poskusite, da nas kontaktirate glede več dostave podatke.Če ste zainteresirani kupec,lahko poskusite, da nas kontaktirate za več zahtevo.

Ko po meri(za odrasle ali Otroke), ki so potrebni: Če je Naš S ize Grafikon LAHKO NE ujemajo si dobro,ple ase consi der na velikost po meri.Po MERI: lahko nam pošljete svoje velikosti podatkov,vključno z višino,težo,ramen,prsi,pas,kolk.itd .Po meri za Moški/Ženske/Otrok ne bo problem!

Če potrebujete Velikost po Meri kostum,koraki:

1 Izberite koli velikosti, ko je vaše naročilo.(Če je vaša velikost je noro velik,poskusite, da nas kontaktirate pred nakupom, prosim!)

2, Ukrep vašo velikost podatkov in zabeleži za vaše naročilo.

"One size" (Velikost po Meri.

Opomba: Če je vaša velikost je zelo zelo velik slog,prosimo, poskusite, da nas kontaktirate, preden vaše naročilo.Hvala.

Znaki Drugo, Usoda/bivanje Noč
Spol Unisex
Posebno Uporabo Kostumi, Kostume In Pribor
Postavka Vrsta Kompleti, Kostumi
Ime Oddelka Za odrasle
Vir Tip anime
Material Drugo, Tkanine
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine Drugo
Številka Modela Kisstyle

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.