Komercialni 0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni za delavnico pijačo podjetja

0
0 Ocene

€2 146.19
Količina:
  • Kategorija: Kuhinjski Aparati
  • Oznake: pritisnite 20 delavnica, aonesy heat tiska stroj, furgle heat tiska stroj, črno dekle toplote pritisnite, led svetlobe tl delavnica, poceni heat tiska stroj 15x15, 12t majica dekle otroka 12t, heat tiska stroj 9x9, vjnyl dekle toplote pritisnite, heat tiska stroj 812.

SKU: c97706

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.Komercialni 0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni za posamezno delavnico pijačo podjetja

0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni uvod

1.To limonin sok extractor se uporablja za spiralno pogonom, da ekstrakt zdrobljen sadja v sok,da izpolnijo samodejno ločeno sok in dreg stroja posebnega, da bi jabolčni sok ali jabolčnik,

2. Industrijske limone sokovnik prav tako je primerna za hruškovega soka in ananas itd pome sadje po zdrobljeni soka stopnja je lahko prilagojena za konec kolo za ročni pogon.če bi vrtna sok, samo z linearno spirala ekstruder za razširjanje dreg odpust iz vtičnice in speparate iz soka samodejno.

Različnih zmogljivosti iz nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni parameter

Značilnost 0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko pralni extractor

1

Na zunanji steni je polirano do Ra

2

Uporablja koničastimi vijak , velika zmogljivost, visoka sok.

3

Uporablja globalno dokazano tehnologijo, z odlično kakovost izdelkov,se lahko dobro izpolnjujejo ur nizko naložbe ,visok izkoristek cilj.

4

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

5

Prilagodljiv za uporabo,Ga lahko samostojno delovanje, ampak tudi lahko povežete proizvodnje.

6

Visoka učinkovitost, nizka raven hrupa,stabilno delovanje.

0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni podrobnosti

Orange juice extractor za drobljenje rastlinskih v hranjenje lijak, prednji ležaj,vijak, percolator,sok pokal in zadnji ležaj žlindre zarezo.Spirala glavni osi levi del podprte v toku ležajni blok,Desni del podprte v roki kolesnega ležaja .Motor deluje s pomočjo spirala se vozi s parom v pasu škripec.

0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko extractor pralni pakiranje

0,5 tone/uro nerjavečega jekla sadje sokovnik kar stisnite tipko pralni extractor

O našem podjetju

Zhengzhou Res Imp. & Exp.Co., Ltd.je skupina, podjetje, specializirano za proizvodnjo sokov, napo, pralni stroj, stroj za rezanje, embalaže živil pralni in sušilni stroj stroji in tako naprej.Naše podjetje ima 80 članov osebja, vključno s 6 tehniki za raziskave in razvoj.Naše podjetje se nahaja v kapitalu Provinci Henan - Zhengzhou, ki je središče podjetja in gospodarstvo.Naše podjetje zagotavlja visoko kakovost izdelkov in najboljše storitve.Smo osvojili velik ugled med uporabniki.Vedno imejte dobre odnose z našimi strankami.

Certificiranje

Prosimo, Ne e

1,Če izberete "CFR po morju", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in dostavo do vaše najbližje pristanišče!Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CNF trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga.

2, Če se odločite "do vrat, ki jih express"bomo poskrbeli odpremo in dostavo na vaš domači naslov, ki jih express, na primer TNT, DHL, FEDEX (od vrat do vrat ), to pomeni, Da po prihodu na destinacijo, kupec bo treba plačati davka in ne carinjenje in se prijavite po preverjanju blaga.

3, Če izberete "po zraku", bomo poskrbeli odpremo in dostavo do yout najbližje letališče!To pomeni, da po prihodu na destionation letališče , kupec bo treba plačati davka in ne carinjenje in dvigni blaga v letališče

4,Če izberete "DDP, da rusija", bomo poskrbeli za pošiljko na vaš vrat, to pomeni, da po prihodu cilja , kupec pa je treba pomagati, kurirska ne carinjenje in vzdih v po preverjanju blaga

5:Imamo ponavadi zagotavljajo pakiranje sezname, računi in konosamenta.Če potrebujete druge listine in potrdila, nam to sporočite vnaprej.hvala

6.Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, se obrnite na lokalni TNT / DHL / Fedex, da prosite in reklamacije ALI kontaktiraj nas v 24 ur.

7. O pralni razsežnost, prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, prosimo, bodite previdni, če vas skrbi glede tega.

Obrnite Coco Je, da bi dobili več informacij

1.5 T zmogljivosti 2.5 zmogljivosti paste paradižnika pulper

Kontaktne informacije

Zmogljivosti 500kg/uro
Uporaba izvleček sok iz sadja in zelenjave
Napetost (V) 220V
Pribor Zaklepanje Pokrov
Moč (W) 1w
Postavka hladno pritisnite sok extractor mahcine
NAČIN RE1
whtasApp +8617719817301
Poreklo CN(Izvora)
Material SS 304
Certificiranje CE
Funkcija Mešanje
Blagovna Znamka GIFCO

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.