Nov Prihod 2017 Seksi V Vratu Naravni Cvetlični Pas Tiskane Meri iz Pravega Foto Kratek Poceni Cocktail Obleke

0
0 Ocene

€79.98 €71.98
Količina:
  • Kategorija: Poroke & Dogodki
  • Oznake: black diamond apple, kuhinja shranjevanje & organizacije, anime slušalke akril.

SKU: c99205

Dobrodošli v naši spletni trgovini !

Nov Prihod 2017 Seksi V Vratu Naravni Cvetlični Pas Tiskane Meri iz Pravega Foto Kratek Poceni Cocktail Obleke

e

Velikost Grafikona

Barva grafikon

Meritve

Potrebujemo velikosti, kot je opisano spodaj:

Bankrot:_________ cm/cm

Pas: _________ cm/cm

Boki: _________ cm/cm

Z ramo ob rami: _________ cm/cm

Ramenski nadstropje :_________ cm/cm

Z ramo ob tla s čevlji :_________ cm/cm

Višina :_________ cm/cm

Posebne zahteve: :__________________

Dostava

Če ste naročilo,pls izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo ladja predmete, da jih v roku 7 do 15 dni, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo čas dostave na vseh mednarodnih shippments zaradi razlika carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Pls upoštevajte, da so kupci responsiable za vse dodatne pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrne shippments.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so responsiable za carine.

Politika Vračanja

Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas jih je prejela, če predmeti niso isto kot opis.,celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Je morda nekaj barve razlika zaradi fotografijo in LCD učinek, ne bomo sprejeli takšne, ki se vračajo.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili smo se vrnili naslov, in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Smo strokovni tovarne na Celia.si trgovina je specializirano za Poroko & Dogodki , Oblačila, Obutev in Pribor in druge splošno kolekcij modnih izdelkov.

Kot eden od vodilnih obleko in poročno obleko oblikovalca podjetij na Kitajskem, imamo lasten profesionalni oblikovalci in izdelani več kot 90% izdelkov iz naše trgovine.Imamo lastno profesionalnih fotografov in modelov, in vztrajajo na nudijo 100% realne slike izdelkov.

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.Večina naših izdelkov so ročno izdelani s strogo preverjanje kakovosti procesa.Smo tudi zelo močna na po meri obleke in poročne obleke.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Slike Dejanske Da,
Material Poliester
Številka Modela CJ006
Rokav Slog Redni
Pasu Naravni Dejavniki
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Zgrajena v Modrc Da,
Silhueta A-LINIJE
Vrsta Tkanine Čipke
Dekoracijo Beading, Vzorec, Čipke, CRYSTAL
Izrez Proti-Vrat
Priložnosti Cocktail Party
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Vlak Noben
Postavka Vrsta Koktajl Obleke
Blagovna Znamka KRISTALNO JIANG

0 Ocene

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.